ΑΡΧΙΚΗ arrow ΤΟΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ arrow ΥΠΟΤΟΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Tηλ. επικοινωνίας.: 211 10 29218
Fax: 210 6851973
Ε-Mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το τμήμα αυτό έχει σκοπό την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ χρηστών μουσικής και οργανισμού.

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ :

·          Ανάπτυξη προσωπικής επαφής με χρήστες μουσικής, δημιουργία γέφυρας επικοινωνίας με τον οργανισμό.

·          Ενημέρωση- πληροφόρηση χρηστών μουσικής περί πνευματικής ιδιοκτησίας, περί πνευματικών δικαιωμάτων, περί απαραίτητων διαδικασιών για την έκδοση της Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης μουσικής.

·          Διεκπεραίωση εισερχομένων κλήσεων (Εξυπηρέτηση πελατών- Αντιπροσώπων)

 
ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ
 1. Γενικών εισπραττομένων πηγών (μπαρ, εστιατόρια, χώροι ψυχαγωγίας, κλπ.).
  Έχει την ευθύνη για τη χορήγηση αδειών Δημόσιας Εκτέλεσης και είσπραξη πνευματικών δικαιωμάτων.
 2. Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών
  Ο τομέας αυτός δημιουργήθηκε, οργανώθηκε και άρχισε να λειτουργεί όταν άρχισε να διαφαίνεται η διεύρυνση της αγοράς των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και στους ιδιώτες.
  Στις αρμοδιότητες του τομέα των ραδιοτηλεοπτικών μέσων είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με τα θέματα τα οποία άπτονται της πνευματικής ιδιοκτησίας και προκύπτουν από την μετάδοση η αναμετάδοση του εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου του οργανισμού μας από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Επίσης, χορηγεί την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης εισπράττοντας τα αναλογούντα και συνήθως καταβαλλόμενα πνευματικά δικαιώματα.
 3. Κινηματογράφου
  Σκοπός του υποτομέα είναι η χορήγηση άδειας δημόσιας εκτέλεσης και η είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων από τα νομικά ή φυσικά πρόσωπα, που εκμεταλλεύονται τις αίθουσες προβολής κινηματογραφικών ταινιών σε όλη την Ελλάδα.
  Για κάθε αίθουσα ο επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος να παραδίδει αναλυτική κατάσταση των προβαλλομένων ταινιών με τις αντίστοιχες εισπράξεις προκειμένου να τιμολογηθούν τα αναλογούντα πνευματικά δικαιώματα για κάθε μία από τις ταινίες αυτές.
 4. Συναυλιών
  Ο υποτομέας έχει την ευθύνη  ενημέρωσης των διοργανωτών μουσικών εκδηλώσεων- συναυλιών, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου (Εταιρείες, Δήμοι κλπ.) για:
  Α) Τις υποχρεώσεις τους για τη λήψη άδειας χρήσης εκπροσωπούμενου μουσικού ρεπερτορίου.
  Β) Την πληρωμή των αναλογούντων πνευματικών δικαιωμάτων.
  Γ) Την δήλωση των εκτελεσθέντων έργων.
 
ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ

Για τη εύρυθμη λειτουργία, άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση προβλημάτων των αντιπροσώπων ο Ελλαδικός χώρος διαιρέθηκε σε περιφέρειες. Των περιφερειών προΐστανται οι Τομεάρχες οι οποίοι συντονίζουν, κατευθύνουν, ελέγχουν και υποστηρίζουν το έργο των αντιπροσώπων τους.

 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Για την αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσίας στα μέλη της, όσον αφορά τον έλεγχο των δημοσίων εκτελέσεων των έργων τους και την είσπραξη των δικαιωμάτων τους πανελλήνια, η ΑΕΠΙ συνεργάζεται με τοπικούς αντιπροσώπους.
Οι τοπικοί αντιπρόσωποι έχουν την αρμοδιότητα να:

 • Ενημερώνουν τους χρήστες μουσικών έργων (επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν μουσική) για θέματα τα οποία άπτονται της πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Χορηγούν την απαιτούμενη άδεια δημόσιας εκτέλεσης.
 • Εισπράττουν τα αναλογούντα πνευματικά δικαιώματα.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 5

Print Page Bookmark Steficon Facebook