ΑΡΧΙΚΗ arrow ΜΕΛΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

Παράλληλα με τους ελέγχους που διενεργεί για τη χρήση των μουσικών έργων που εκπροσωπεί, η ΑΕΠΙ ζητά τη στενή συνεργασία των μελών της.
Όσοι δημιουργοί δίνουν έργα τους για χρήση σε διαφημίσεις, κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, παρακαλούνται να ενημερώνουν τον αρμόδιο τομέα και να δηλώνουν τα έργα αυτά στο εν λόγω τμήμα.
Τα Μέλη που δημιουργούν νέα έργα για οποιαδήποτε χρήση (δισκογραφία, δημόσια εκτέλεση, ένταξη σε οπτικοακουστικό περιεχόμενο) παρακαλούνται όπως τα δηλώνουν, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ & ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ή ΠΑΡΟΥΣΙΑΖONTAI ΔΗΜΟΣΙΑ.

(Σημ.: Σε περίπτωση που σε συνέχεια της Δήλωσής σας Νέου Έργου υπάρξουν αλλαγές, παρακαλώ συμπληρώστε τη Δήλωση Αλλαγής Στοιχείων Νέου Έργου)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

Μην παραλείπετε να μας δηλώνετε τις όποιες αλλαγές στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά ή εκτυπώνοντας και συμπληρώνοντας χειρόγραφα την Αίτηση Αλλαγής Στοιχείων Μέλους (διεύθυνση κατοικίας/φορολογική διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας κλπ.).

 

Print Page Bookmark Steficon Facebook