ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ετήσια Ακρόαση Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (Ορχήστρα - Χορωδία - Σολίστ) 2017

Ετήσια Ακρόαση Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (Ορχήστρα - Χορωδία - Σολίστ) 2017 

 

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες / -ουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

1. Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 17 έως 30 ετών.

2. Οι υποψήφιοι/-ες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.

3. Οι υποψήφιοι /-ες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.

Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (Ορχήστρα) αφορά τα κάτωθι όργανα:

Πίκολο
Φλάουτο
Κλαρινέτο
Όμποε
Φαγκότο
Σαξόφωνο
Τρομπέτα
Τρομπόνι
Εμφώνιο
Κόρνο
Τούμπα
Άρπα
Βιολί
Βιόλα
Τσέλο
Κόντρα Μπάσο
Κλασική Κιθάρα
Μπουζούκι
Ευρωπαϊκά Κρουστά
Πιάνο
Ακκορντεόν
Ηλεκτρικό Mπάσο
Κανονάκι
Σαντούρι

4. Ως ημερομηνία γέννησης του/της υποψηφίου λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για τα κατώτερα όρια και η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης για τα ανώτερα όρια.

5. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση της φόρμας και αποστολής της ως συνημμένο στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

6. Η ακριβής ώρα - μέρα των υποψηφίων και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας προσέλευσης και εξέτασης θα κοινοποιηθούν στους/στις υποψηφίους με απαντητικό email.

7. Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης, ακύρωσης δηλωθείσας συμμετοχής, ανάγκης ερωτήσεων ή διευκρινίσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στην υπεύθυνη της ΣΟΝΕ Έλενα Τιτίρλα στο παρακάτω email και όχι στης ορχήστρας, εκεί δηλώνετε μόνον συμμετοχή:
email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε / Facebook: Elena Titirla

Σας επισημάνουμε ότι η ΣΟΝΕ λειτουργεί με βάση τον κανονισμό της και δεν παραβιάζεται από κανένα μέλος. Εφόσον διαβαστεί και αποδεχθεί, συμπληρώνετε την αίτηση.

https://www.youtube.com/watch?v=JH5mYz3qkSk
www.ysog.eu

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26.7. 2017 ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΠΙ: ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

logo AEPI

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

 EKTAKTH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΠΙ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

 

Μαρούσι,  26 Ιουλίου 2017

 

Με  την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Παρασκευή 21/ 7/ 2017,  έγινε δεκτή η αίτηση ανάκλησης -αναστολής που κατέθεσε η ΑΕΠΙ την Πέμπτη 20/7/2017,  με αίτημα την άρση της συντηρητικής κατάσχεσης από την Eurobank των τραπεζικών λογαριασμών της ΑΕΠΙ, προκειμένου να συνεχιστούν κανονικά οι πληρωμές δικαιωμάτων στους δημιουργούς.

Υπέρ της ΑΕΠΙ έκαναν παρέμβαση η Προσωρινή Επίτροπος ΑΕΠΙ ΑΕ και τα Σωματεία δημιουργών ΑΣΜΑ, ΜΕΤΡΟΝ και ΣΩΜΣΕ.

Η ΑΕΠΙ  προχώρησε  σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για να  αποκατασταθεί άμεσα η ομαλή πρόσβαση στα τραπεζικά διαθέσιμά της στις συνεργαζόμενες τράπεζες. Ως αποτέλεσμα, αποκαταστάθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρόσβαση στον λογαριασμό της ΑΕΠΙ στην Εθνική Τράπεζα και αναμένεται η επιβεβαίωση από τις νομικές υπηρεσίες των υπόλοιπων συνεργαζόμενων τραπεζών, ότι έχουν αποδεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΑΕΠΙ.

Μετά την ενημέρωση από την Εθνική Τράπεζα, η ΑΕΠΙ προχωρά στην  άμεση καταβολή των δρομολογημένων πληρωμών στους Έλληνες δημιουργούς, που αναβλήθηκαν λόγω της έκτακτης δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών την Τετάρτη 19/7/2017.

 

Από τη Διοίκηση της ΑΕΠΙ 

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 2 από 685

Print Page Bookmark Steficon Facebook