ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20. 4. 2017 - Ενημέρωση για μείωση προμήθειας ΑΕΠΙ

logo AEPI

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Μαρούσι, 20 Απριλίου 2017

Με το παρόν  σας γνωρίζουμε ότι,  η ΑΕΠΙ σε εκτέλεση της με αριθμό 1103/2017 Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και με την επιφύλαξη του αμετακλήτου της εν λόγω απόφασης, μειώνει από τις 29 Μαρτίου 2017,  την προμήθειά της επί των δικαιωμάτων:

1.      Ραδιοτηλεοπτικών  από 25%  σε 18%.

2.      Ζωντανής Δημόσιας Εκτέλεσης  από  37, 5 % και 29% σε 24% και

3.      Δημόσιας Εκτέλεσης με μηχανικά μέσα από 37,5% σε 24%

 

Πέτρος Ξανθόπουλος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕΠΙ 

 
Η ΑΕΠΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WESTIA 2017
westia2017
 
Με το βλέμμα στις εξελίξεις και με τη γνώση της ανάγκης για συνέχιση της λειτουργίας της, η ΑΕΠΙ συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με δικό της περίπτερο στη “WESTIA 2017”, τη μεγάλη κλαδική έκθεση για επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και ξενοδοχειακών υπηρεσιών στη Δυτική Ελλάδα. 

 

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, από 1 έως και 3 Απριλίου 2017.

 

 

Διοργανωτής της έκθεσης είναι ο Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α. (Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν.Αχαΐας, που ιδρύθηκε το 1939), ο οποίος αριθμεί 1153 μέλη.

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης έκθεσης WESTIA 2016 οι επιχειρηματίες από έντεκα νομούς (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Άρτα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Μεσσηνία, Λακωνία) ανανεώνουν το ραντεβού τους για να διευρύνουν τους ορίζοντες νέων συνεργασιών, μέσα σε ένα περιβάλλον άμεσης και απ’ ευθείας επικοινωνίας μεταξύ όλων των δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εξοπλισμού, της προμηθευτικής αλυσίδας και της τροφοδοσίας ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Χωρίς τον απρόσωπο και αχανή χαρακτήρα παρόμοιων προωθητικών γεγονότων που στερούνται στόχευσης σε συγκεκριμένες περιφερειακές και τοπικές αγορές, η WESTIA επικεντρώνεται στο σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής έντεκα νομών της χώρας, με πρώτο μέλημα την οικοδόμηση σχέσεων στενής και μόνιμης συνεργασίας μεταξύ προμηθευτών και επαγγελματιών.

Αυτή είναι και η μεγάλη δύναμη της WESTIA! Μαζί της συμπράττουν όλοι οι αμέσως ή εμμέσως εμπλεκόμενοι 23 συνολικά φορείς, όπως φορείς Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων, Σύλλογοι Εστίασης και Αναψυχής.

Η παρουσία κλιμακίου της ΑΕΠΙ στην Έκθεση αποσκοπεί αφ' ενός στην ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο των σύγχρονων υπηρεσιών εστίασης και ψυχαγωγίας - σημαντικότατου τομέα χρήσης μουσικού ρεπερτορίου - και αφ΄ετέρου στην προβολή και προώθηση της άδειας χρήσης μουσικού ρεπερτορίου της ΑΕΠΙ. Παράλληλα, το περίπτερο της ΑΕΠΙ θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά σημείο συνάντησης δημιουργών και χρηστών μουσικής με σκοπό την ενημέρωση και την εποικοδομητική συνεργασία.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2017 : 
Ώρες: 10.00 - 21.00
Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, 
Ώρες: 10.00 - 20.00
Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών

www.westia.gr
www.youtube.com/watch?v=0unGRqxIhCg

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 2 από 681

Print Page Bookmark Steficon Facebook