ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ΑΕΠΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WESTIA 2017
westia2017
 
Με το βλέμμα στις εξελίξεις και με τη γνώση της ανάγκης για συνέχιση της λειτουργίας της, η ΑΕΠΙ συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με δικό της περίπτερο στη “WESTIA 2017”, τη μεγάλη κλαδική έκθεση για επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και ξενοδοχειακών υπηρεσιών στη Δυτική Ελλάδα. 

 

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, από 1 έως και 3 Απριλίου 2017.

 

 

Διοργανωτής της έκθεσης είναι ο Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α. (Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν.Αχαΐας, που ιδρύθηκε το 1939), ο οποίος αριθμεί 1153 μέλη.

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης έκθεσης WESTIA 2016 οι επιχειρηματίες από έντεκα νομούς (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Άρτα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Μεσσηνία, Λακωνία) ανανεώνουν το ραντεβού τους για να διευρύνουν τους ορίζοντες νέων συνεργασιών, μέσα σε ένα περιβάλλον άμεσης και απ’ ευθείας επικοινωνίας μεταξύ όλων των δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εξοπλισμού, της προμηθευτικής αλυσίδας και της τροφοδοσίας ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Χωρίς τον απρόσωπο και αχανή χαρακτήρα παρόμοιων προωθητικών γεγονότων που στερούνται στόχευσης σε συγκεκριμένες περιφερειακές και τοπικές αγορές, η WESTIA επικεντρώνεται στο σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής έντεκα νομών της χώρας, με πρώτο μέλημα την οικοδόμηση σχέσεων στενής και μόνιμης συνεργασίας μεταξύ προμηθευτών και επαγγελματιών.

Αυτή είναι και η μεγάλη δύναμη της WESTIA! Μαζί της συμπράττουν όλοι οι αμέσως ή εμμέσως εμπλεκόμενοι 23 συνολικά φορείς, όπως φορείς Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων, Σύλλογοι Εστίασης και Αναψυχής.

Η παρουσία κλιμακίου της ΑΕΠΙ στην Έκθεση αποσκοπεί αφ' ενός στην ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο των σύγχρονων υπηρεσιών εστίασης και ψυχαγωγίας - σημαντικότατου τομέα χρήσης μουσικού ρεπερτορίου - και αφ΄ετέρου στην προβολή και προώθηση της άδειας χρήσης μουσικού ρεπερτορίου της ΑΕΠΙ. Παράλληλα, το περίπτερο της ΑΕΠΙ θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά σημείο συνάντησης δημιουργών και χρηστών μουσικής με σκοπό την ενημέρωση και την εποικοδομητική συνεργασία.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2017 : 
Ώρες: 10.00 - 21.00
Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, 
Ώρες: 10.00 - 20.00
Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών

www.westia.gr
www.youtube.com/watch?v=0unGRqxIhCg

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΠΙ - 2 .3. 2017: Νέα εποχή για την ΑΕΠΙ-Προχωρά δυναμικά υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της

logo AEPI

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Νέα εποχή για την ΑΕΠΙ
Προχωρά δυναμικά υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της
 
Μαρούσι, 2  Μαρτίου 2017: Η ΑΕΠΙ προχωρά δυναμικά στην επόμενη μέρα της ενισχύοντας με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους και γνώσης αλλά και δημιουργούς  το Διοικητικό της Συμβούλιο  και καταδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή της για ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης αλλά και της οικονομικής της θέσης μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ). 
Ειδικότερα, με σημερινή της επιστολή  στον ΟΠΙ,  η ΑΕΠΙ γνωστοποίησε τα εξής :
- Τις προτάσεις της για τη σύνθεση  του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.  Το νέο ΔΣ  θα οριστεί σε Γενική Συνέλευση της εταιρίας που προγραμματίζεται στις 10 Μαρτίου 2017. Πρόεδρος του ανανεωμένου ΔΣ  θα προταθεί να αναλάβει ο κος Ηλίας Φιλίππου. Ο κ. Φιλίππου είναι διακεκριμένος Έλληνας στιχουργός με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (στη Φιλοσοφική και τη Θεολογική Σχολή) και σε πανεπιστήμια εξωτερικού. Τα τελευταία 40 χρόνια έχει συγγράψει στίχους για τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ είναι ευρέως αποδεκτός από την κοινότητα των Ελλήνων δημιουργών.
- Την προτεινόμενη  5μελή Συντονιστική Επιτροπή,  η οποία θα ξεκινήσει τις εργασίες της την Παρασκευή 10 Μαρτίου και θα παραμείνει εν ενεργεία μέχρι και την ολοκλήρωση της ΑΜΚ που έχει εξαγγείλει η ΑΕΠΙ. Ο ρόλος της επιτροπής θα είναι η έγκριση των πάσης φύσεως δαπανών και εκρροών της εταιρίας.  Οι λεπτομέρειες και ο ακριβής τρόπος λειτουργίας της Συντονιστικής Επιτροπής κοινοποιήθηκαν επίσης αρμοδίως στον ΟΠΙ.
Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι η ΑΕΠΙ έθεσε υπόψη του ΟΠΙ σήμερα και την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΜΗ αναφορικά με την ΑΜΚ που έχει εξαγγείλει η εταιρία.
Επίσης υπόψη της εποπτεύουσας αρχής τέθηκε και γνωμάτευση της διεθνούς ελεγκτικής εταιρίας «KPMG Σύμβουλοι Α.Ε.». Η γνωμάτευση αυτή συντάχθηκε μετά από πρωτοβουλία της ΑΕΠΙ με στόχο να εξεταστούν αναλυτικά τα θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές της ΑΕΠΙ, ενώ αξιολογήθηκε και αποτιμήθηκε  και το Επιχειρηματικό Σχέδιο της έως το 2020.
Σε ότι αφορά την έγγραφη κατάθεση των απόψεων της ΑΕΠΙ για τα ευρήματα της έκθεσης της ΕΥ αυτές θα υποβληθούν όπως ορίζει η δέουσα διαδικασία,  μετά την λήψη όλων των εγγράφων, που περιέχονται στο διοικητικό φάκελο που έχει καταρτιστεί για το θέμα, η αποστολή του οποίου εκκρεμεί από τον ΟΠΙ. Η σχετική αίτηση για τη χορήγηση του πλήρους διοικητικού φακέλου κατατέθηκε καθώς διαπιστώθηκε – στο πλαίσιο της σχετικής προετοιμασίας - ότι η ΑΕΠΙ έχει γνώση  των εγγράφων που  της έχει αποστείλει ο  ΟΠΙ μόνο μέχρι την 31/8/2015. 
Σημειώνεται τέλος ότι η ΑΕΠΙ θα συνεχίσει να ενημερώνει επίσημα και με πράξεις όλους τους ενδιαφερόμενους αναφορικά με τις σημαντικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και στις οποίες έχει δεσμευτεί με στόχο την ομαλοποίηση της λειτουργίας της αγοράς πνευματικών δικαιωμάτων. 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τύπου ΑΕΠΙ, κα Βασιλική Πανουτσακοπούλου, τηλ. 211 10 29292 
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 11 - 12 από 690

Print Page Bookmark Steficon Facebook