ΑΡΧΙΚΗ arrow ΤΟΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΟΕΜ)

Ο Οργανισμός για την Ελληνική Μουσική (ΟΕΜ) είναι ο πρώτος Οργανισμός στην Ελλάδα αφιερωμένος εξ ολοκλήρου στην έρευνα και υποστήριξη του Ελληνικού Μουσικού Πολιτισμού και των δημιουργών του.
Αποτελεί πολιτιστικό φορέα, του οποίου η ίδρυση υποστηρίχθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας ΑΕΠΙ και οι δραστηριότητές του έχουν ως σκοπό να προβάλουν με σεβασμό στην πολυετή ιστορική πορεία της Ελληνικής μουσικής, το πηγαίο αλλά και πλούσιο σε μελωδία, ρυθμό, και ηχόχρωμα άκουσμά της.

Η Ελληνική μουσική μετρά μια διαδρομή 3000 ετών.
Η έρευνα για την ανακάλυψη και την καταγραφή των στοιχείων που συντέλεσαν στην εξέλιξη και τη σημερινή της μορφή, αποτελεί το ένα από τα δύο μεγάλα κομμάτια της δραστηριότητας και των σκοπών του ΟΕΜ, η οποία έχει αρχίσει να υλοποιείται μέσα από τη δημιουργία του Αρχείου Ελληνικής Μουσικής .

Δραστηριότητες του ΟΕΜ για την υποστήριξη και προβολή της Ελληνικής Μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

      -  Μουσικές παραγωγές με σπάνιο και ανέκδοτο μουσικό υλικό μεγάλων Ελλήνων δημιουργών.

  • Παρουσιάσεις στο κοινό έργων νέων δημιουργών μουσικής, είτε μέσω συναυλιών είτε μέσω μουσικών παραγωγών για λόγους προβολής.
  • Υποστήριξη των ανεξάρτητων εταιρειών παραγωγής που επενδύουν στην εθνική ελληνική μουσική και διευκόλυνσή τους να προβάλλουν τα έργα τους στο διεθνές κοινό.
  • Καταγραφή, συγκέντρωση και ενίσχυση όλων των δημόσιων ή ιδιωτικών φορέων που ασχολούνται με τη μουσική στην Ελλάδα και συνεργασία μαζί τους για αξιοποίηση και εξέλιξη από κοινού των σκοπών του Οργανισμού.
  • Συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών με Κέντρα Μουσικής Πληροφόρησης του Εξωτερικού για την εφαρμογή κοινών Πολιτιστικών Προγραμμάτων που υποστηρίζουν τις εθνικές μουσικές του κόσμου.
  • Χρήση των Νέων Τεχνολογιών για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας της Ελληνικής μουσικής αγοράς με τις ξένες και αντίστροφα.
  • Στήριξη του θεσμού των εργαστηρίων (workshops) με σκοπό τη συνδημιουργία έργων και την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών αλλά και μουσικολογικών στοιχείων μεταξύ Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
  • Οργάνωση συνεδρίων με θέματα που θα βοηθήσουν και θα υποστηρίξουν την ενδυνάμωση και διατήρηση των διαφορετικών μουσικών παραδόσεων των χωρών του κόσμου.
  • Εκδόσεις βιβλίων ιστορικού, μουσικολογικού και βιογραφικού περιεχομένου σχετικά με την Ελληνική μουσική.
  • Συνεργασία με φορείς του εξωτερικού, πανεπιστήμια, ιδρύματα, πολιτιστικούς οργανισμούς για σεμινάρια αλλά και μουσικές εκδηλώσεις, που να αφορούν και να προβάλλουν την Ελληνική μουσική.
 
ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Η ΑΕΠΙ εφαρμόζει διαδικασίες μέσω των οποίων εξασφαλίζεται η αποτελεσματική, ποιοτική παροχή υπηρεσιών, τόσο προς τα μέλη της δημιουργούς-δικαιούχους, όσο και στους χρήστες των πνευματικών τους έργων.

Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργήσει τμήμα παρακολούθησης των διαδικασιών της εταιρείας. Το τμήμα αυτό ασχολείται με την καταγραφή/ προσαρμογή/ αναθεώρηση των τηρούμενων διαδικασιών, λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή πρότυπα καθώς και την εμπειρία των αδελφών εταιρειών του Εξωτερικού, με σκοπό την διαρκή παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Σε αυτό το πλαίσιο διενεργείται επιχειρησιακός και οικονομικός έλεγχος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟΜΕΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Ο τομέας αυτός δημιουργήθηκε, οργανώθηκε και άρχισε να λειτουργεί όταν άρχισε να διαφαίνεται η διεύρυνση της αγοράς των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και στους ιδιώτες. Στις αρμοδιότητες του τομέα των ραδιοτηλεοπτικών μέσων είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με τα θέματα, τα οποία άπτονται της πνευματικής ιδιοκτησίας και προκύπτουν από την μετάδοση ή αναμετάδοση του εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου του οργανισμού μας από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Επίσης, χορηγεί την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης, εισπράττοντας τα αναλογούντα και συνήθως καταβαλλόμενα πνευματικά δικαιώματα.

 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

 ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ 

 

 
ΤΟΜΕΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ

ΤOMEΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ
- Τηλ.: 211 10 29130
- Fax: 210 6851576
- E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 Γραμματεία Διευθύνοντος Συμβούλου

- Τηλ.: 211 10 29261
- Fax: 210 6851949
- E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Γραμματεία Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου
- Τηλ.: 211 10 29102
- Fax: 210 6851576
- E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 

 

 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 

Αναζήτηση Συνεργατών - Αντιπροσώπων

(με επαγγελματική έδρα στην περιοχή αντιπροσώπευσης)

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:


· Απολυτήριο Λυκείου

· Επαγγελματική δραστηριότητα/προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών στον τομέα των Πωλήσεων

· Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ (Ms Office)

· Γνώση χρήσης εμπορικών λογισμικών (κατά προτίμηση ERP/CRM)

· Καλή γνώση Αγγλικών

· Άριστη Ικανότητα Διαπραγμάτευσης

· Κάτοχος άδειας οδήγησης ΙΧ

· Μεταφορικό μέσο


ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:


· Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή ΙΕΚ κατεύθυνσης Marketing/ Δημοσίων Σχέσεων

· Σεμινάρια Τεχνικών Πώλησης/ Διαπραγματεύσεων

 

Ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει:


· Επαγγελματισμό

· Δυναμική και Επικοινωνιακή Προσωπικότητα

· Iκανότητα διαχείρισης χρόνου

· Αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και δέσμευση για το αποτέλεσμα


Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο αντιπροσώπων της ΑΕΠΙ,  μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε    υπόψη κας  Τσέκου Στέλλας.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 25 από 25

Print Page Bookmark Steficon Facebook