ΑΡΧΙΚΗ arrow ΜΕΛΗ arrow ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

H ΑΕΠΙ εκπροσωπεί περισσότερους από 14.815 Έλληνες*  και ξένους (με απευθείας σύμβαση) πνευματικούς δημιουργούς, καθώς και 2.200.000 και πλέον ξένους πνευματικούς δημιουργούς που της εμπιστεύτηκαν το έργο τους και τη διαχείρισή του, μέσω συμβάσεων εκπροσώπησης με ομόλογες εταιρίες του εξωτερικού.

Έλληνες και ξένοι δημιουργοί – μέλη της ΑΕΠΙ 

 

Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού των ξένων δημιουργών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας από την ΑΕΠΙ παραθέτουμε το αρχείο των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης με τους οποίους ο οργανισμός μας έχει συνάψει συμβάσεις εκπροσώπησης.

 

 

Ξένοι Δημιουργοί

 


 

 

* Παρατηρήσεις:

1. Οανωτέρω κατάλογος, ο οποίος απεικονίζει τα εκάστοτε μέλη της ΑΕΠΙ, ενημερώνεταιανά μήνα.

2. Οανωτέρω κατάλογος δεν απεικονίζει τις επί μέρους εξουσίες του περιουσιακού τουςδικαιώματος, τις οποίες τα μέλη της ΑΕΠΙ της έχουν εκχωρήσει προς διαχείριση.

3. Γιατον ακριβή αριθμό μελών της ΑΕΠΙ, καθώς και για διευκρινίσεις αναφορικά με τιςεξουσίες που της έχουν εκχωρήσει προς διαχείριση σε συγκεκριμένηημερομηνία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Μελών της ΑΕΠΙ στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


 

 

Print Page Bookmark Steficon Facebook